Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Felkészülési mérkőzés: Békéscsaba 1912 Előre II. – Várfürdő-Gyulai Termál FC 3-0 (1-0)

 

bekescsaba-ii.jpg

 

Felkészülési mérkőzés

Időpont: 2016. január 17. (kedd) 18:20 óra

Helyszín: Kórház utcai Stadion (műfüves pálya)

 

Békéscsaba 1912 Előre II. – Várfürdő-Gyulai Termál FC
3-0 (1-0)

Játékvezetők: Hanyecz Bence, Barta Tibor, Rakonczás Zsolt

 

Békéscsaba: Baráth Bence, Vozár Dávid, Láza Dévald, Kmetykó Kevin, Zahorán Balázs, Kun László, Mácsai László, Tóth Gergő, Birtalan Botond, Konyecsni Zoltán, Molnár Róbert. Cserék: Kovács Ferenc, Makócs Marcell. Vezetőedző: Szenti Zoltán.

Gyula: Harman József, Juhász Norbert, Paulik , Szántó Mihály, Bogdán Erik, Sipos Krisztián, Buza Dávid, Tövisháti Mihály, Okos István, Balogh Milán, Gábor-Lukács. Cserék: Krnács Richárd, Jimoh Dániel, Huszár Gergő, Katona György, Juhász Sándor, Nagy Gergő, Styecz Milán.
Vezetőedző: Oláh Ferenc.

Gólszerzők: Birtalan Botond (45. perc), Tóth Gergő (72. perc), Makócs Marcell (84. perc).

Tempós, meglepően virtuóz mérkőzésen, meggyőző fölénnyel nyerte meg a Békéscsaba második csapata, a 2017-es év első felkészülési mérkőzését a Termál FC ellen.

A mínusz három fokos hideg ellenére mintegy 50-en látogattak ki a Kórház utcai műfüves pályára, ahol a kiírt kezdési időponttól eltérően 10 perccel korábban kezdődött a meccs. Az első félidő jó részében nem forogtak veszélyben a kapuk, de a nagy kedvvel játszó Kun László és Konyecsni Zoltán többször is zavart keltett a vendég védelemben. Egészen biztosan az időjárás is közrejátszott, de mindkét fél meglepően jó iramot diktált és izgalmas, fordulatos, jó mérkőzés kerekedett. Az első játékrész végén aztán eredménnyel zárult a hazaiak erőfeszítése, hiszen egy jól eltalált sarokrúgás után Birtalan bólintott Harman kapus hálójába: 1-0.

A második félidőre Oláh Ferenc gyakorlatilag sort cserélt, mivel az összes próbázót szerette volna játék közben is látni. Szenti Zoltánék viszont ott folytatták, ahol abbahagyták – hiszen a 72. percben egy mintaszerű kiugratás után Tóth Gergő helyezett a gyulai kapuba: 2-0. Nem állt meg a csabai gyors, hiszen Zahorán és Kmetykó is rendesen odatette magát. Konyecsninek a mai napon nem akart összejönni a gólt, többször is centiken múlott az üdvösség. A 84. percben aztán pontot tettek a Lilák a mérkőzésre, csereként beállt Malkócs Marcell, mintegy hat méterről higgadtan helyezett a gyulai portás mellett a kapuba – beállítva ezzel a 3-0-ás végeredményt.

Szenti Zoltán: – Megmondom őszintén, hogy a felkészülés ezen szakaszában nem vártuk ezt a meglepően jó futballt – különösen úgy, hogy nem nagyon volt cserelehetőségem – tekintettel arra, hogy holnap Szolnokon játszik az első csapat, így nem kaptam visszajátszót. Úgy néz ki, hogy a fiatalok kezdenek felnőni a feladathoz. A héten még lesz egy mérkőzésünk, pénteken a Méhkerék csapatát fogadjuk és remélem, hogy azok a srácok akik visszajöttek az ifiből és azok is, akik már nálam voltak megtalálják a helyüket. Bízom benne, hogy az első csapattól is rendszeresen számíthatok majd segítségre, ezáltal meg tudjuk majd valósítani, hogy legyen NB3-as csapatunk jövőre is.

Oláh Ferenc: – Sok próbázónk van – azért is cseréltünk kilencszer, hogy mindenkit megnézhessek, gyakorlatilag két külön sor játszott. Az első félidő teljesítményével elégedett is voltam, a második játékrészben mutatott játékkal azonban nem. Nyilván tapasztalatszerzés ilyenkor a legfőbb cél, hiszen jó egy hét munka áll még csak mögöttünk. Számomra is sok minden újdonság, meg kell ismernem mindenkit. Csalódás, hogy kikaptunk – de ebből még túl sok következtetést nem lehet levonni. A keretünk még közel sem végleges – lesz olyan próbázó, akinek megköszönjük a részvételt, de olyan is, akit megpróbálunk marasztalni. Szeretnénk még igazolni, de nagyon nehéz télen potenciális jelöltet találni, viszont bízom magunkban, mert hosszú még az átigazolási időszak.

www.1912elore.hu

 

 
 

Facebook

Hirdetések

 

szem2.jpg


MLSZ

mlsz.jpg


NB3 TV

nb3-tvweb.jpgArchívum

Naptár
<< Október >>
<< 2017 >>
Ke Sze Csü Szo Va
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31