Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Csak egy hajszállal, de bennmaradt a Mórahalom az NB3-ban. Interjú Magyar György vezetőedzővel

 

magyar-gyorgy-morahalom-gyongyos066kf.jpg- Egy újonc csapatnak általában nincs más célja, mint hogy valahogy bennmaradjon. Ez sikerült, így gratulálok! Mindent egybe véve miként értékeled a csapat teljesítményét?

- A bajnokság végig erőltetett menet volt, hiszen minden hozzánk hasonló amatőrnek mondható csapat a 13. hely előtt szeretett volna végezni, mert ugyebár az erőviszonyokat nézve tudtuk, hogy mely csapatok azok, akik más kalibert képviselnek és a dobogós helyekre pályázhatnak. Voltak a bajnokságban jó szériáink, de sajnos voltak igencsak balszerencsés sorozatok is, dehát ez a sportban előfordul.

- Szinte az egész bajnokság során a középmezőny tagjai voltatok. A vége mégis nagyon melegre sikeredett, hiszen az utolsó 8 meccsből csak egyet, a Pénzügyőr ellenit sikerült megnyernetek. Mi történt ebben az időszakban?

- Az utolsó 5-6 fordulóban tényleg nem volt velünk Fortuna, hiszen sok helyzetet dolgoztunk ki, de rendre nem befelé pattant a játékszer vagy pedig az ellenfél egy helyzetből gólt talált. De ez Murphy törvénye.

 

 A Pénzügyőr elleni győztes gól. Videó: www.moranettv.hu

 

- Végül csak centiken múlt. A Nyugati csoportot is figyelni kellett, hogy milyen eredménnyel végzett az ottani 13. helyezett. Aztán elindulhatott a százalékszámítás. Mikor tudtátok meg, hogy a Méhkeréken szerzett 1 pont végül a bennmaradást jelentette?

- Természetesen a Nyugati csoportot is figyeltük és a végén már tényleg számolgatni kellett nagyon. Méhkeréken a mérkőzés lefújása után mindenki összeroskadt, hiszen tudtuk, hogy csak a győzelemmel tudhatjuk magunkat bentmaradottnak. 10 perc elteltével kaptuk az infót, hogy végül ez sikerült és nb3-ban folytathatjuk. Nagy volt az öröm!

- Miként telik majd a nyári szünet és mikor kezditek majd el a felkészülést? Kialakult-e már a program?

- Most mindenki pihenőn van, hiszen 2 év nagyon kemény munkája áll mögöttünk. Július elején kezdünk, de edzéstervet kapott a csapat június utolsó hetére, hogy az izmok legyen felkészítve a munkára. Természetesen edzőmérkőzések már vannak lebeszélve, csak a pontos időpontok várnak egyeztetésre.

- Milyen változásokat terveztek a játékosállományban? Van-e már valami konkrétum?

- A keretben biztos lesz változás, de konkrétumokat még nem szeretnék mondani, hiszen június 30-ig mindenki a saját csapatának kötelékéhez tartozik. 2-3 erősítést tervezünk. De most hagyunk mindenkit nyaralni, pihenni!

Szécsi József

 

 
 

Facebook

Hirdetések

 

szem2.jpg


MLSZ

mlsz.jpg


NB3 TV

nb3-tvweb.jpgArchívum

Naptár
<< Október >>
<< 2017 >>
Ke Sze Csü Szo Va
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31